GPS

Tracking Online

Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності (далі — Політика конфіденційності, Політика) визначає порядок обробки та захисту персональних даних Користувачам, які GPSONLINE, юридична особа, зареєстрована відповідно до законодавства Кіпру та має зареєстрований офіс за адресою: ------ (далі — Адміністрація) , може отримати під час використання Користувачами будь-якого з Сервісів Адміністрації (далі Сервіси GPSONLINE).

Визначення

Закон — щодо обробки персональних даних та захисту конфіденційності в секторі електронних засобів зв'язку, включаючи зміни, доповнення, нові редакції зазначених документів, а також будь-яке інше законодавство.

Сервіси GPSONLINE — засоби та матеріали, до яких Користувач отримує доступ через Сайт та Платформу на підставі Угоди про використання сервісів GPSONLINE. Будь-які питання щодо використання Сервісів GPSONLINE, не порушені в цій Політиці, регулюються Угодою про використання сервісів GPSONLINE, розміщеною за адресою: https://gpsonline.com.ua/

Платформа – програмно-апаратні засоби, інтегровані з Сайтом Адміністрації.

Сайт Адміністрації / Сайт - інтернет-сайти, які розміщені в доменах за адресою: https://gpsonline.com.ua/.

Персональні дані — будь-які дані, відповідно до визначення, наведеного нижче, що стосуються Користувача та дозволяють ідентифікувати Користувача:

(а) на підставі таких даних, або

(б) на підставі таких даних та іншої інформації, якою володіє або володітиме Адміністрація,

і які включають будь-який вираз думки про Користувача або висловлювання намірів Адміністрації або будь-яких інших осіб щодо Користувача.

Обробка персональних даних («обробка даних») — операція або сукупність операцій, що здійснюються щодо персональних даних, автоматизованим чи іншим способом, включаючи збирання, запис, організацію, зберігання, адаптацію, зміну, відновлення, погодження, використання, розкриття шляхом передачі, розповсюдження або надання іншим чином, упорядкування або суміщення, блокування, стирання або знищення.

Конфіденційні особисті дані – дані, що стосуються расової чи етнічної приналежності, релігійних переконань чи світогляду, участі в організаціях, асоціаціях чи професійних спілках, здоров'я, сексуального життя та сексуальної орієнтації, а також дані, пов'язані з кримінальним переслідуванням та судимістю.

1. Загальні положення

1.1. Користуючись Сервісами GPSONLINE, Ви погоджуєтесь з тим, що:

а) Ви ознайомилися з умовами цієї Політики конфіденційності у повному обсязі до початку використання Сервісів GPSONLINE.

б) Початок використання Вами Сервісів GPSONLINE у будь-якій формі означає, що Ви приймаєте всі умови цієї Політики конфіденційності у повному обсязі без будь-яких вилучень та обмежень з Вашого боку.

в) Якщо Ви не погоджуєтесь з умовами цієї Політики конфіденційності, Вам слід негайно припинити будь-яке використання Сервісів GPSONLINE.

г) Політика конфіденційності (зокрема будь-яка з її частин) може бути змінена Адміністрацією без будь-якого спеціального повідомлення та без виплати будь-якої компенсації у зв'язку з цим. Нова редакція Політики конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на сайті Адміністрації, розміщеному в домені на адресу gpsonline.com.ua, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

1.2. Приймаючи умови цієї Політики, Користувач висловлює свою згоду на обробку Адміністрацією даних про Користувача з метою, передбаченою цією Політикою, а також на передачу даних про Користувача третім особам у випадках, перерахованих у цій Політиці.

1.3. За загальним правилом Адміністрація не перевіряє достовірність персональних даних, які надаються Користувачами. Водночас у випадках, передбачених угодами про використання окремих Сервісів GPSONLINE, Користувач зобов'язаний надати підтвердження достовірності наданих персональних даних.

2. Склад даних Користувачів, які отримує та обробляє Адміністрація

2.1.Ця Політика поширюється на такі види персональних даних:

2.1.1. Персональні дані, що розміщуються Користувачами про себе самостійно під час реєстрації, у т.ч. персональні дані про Користувача, доступ до яких Користувач надає Адміністрації через веб-сайти або сервіси третіх осіб, або персональні дані, які Користувачі розміщують про себе в процесі використання Сервісів GPSONLINE. До персональних даних, отриманих таким чином, можуть належати, зокрема, ім'я, прізвище, зображення, номер телефону та/або адреса електронної пошти Користувача. Обов'язкова для надання Сервісів GPSONLINE або окремих їх функціональних можливостей інформація позначена спеціальним чином. Додаткова інформація надається Користувачем на його розсуд.

2.1.2. Дані, що автоматично передаються Сервісам GPSONLINE у процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення, в т.ч. IP-адреса, індивідуальна мережевий номер пристрою (MAC-адреса, ID пристрою), електронний серійний номер (IMEI, MEID), рекламний ідентифікатор Android (Google AID), дані з cookies, інформація про браузер, операційну систему, час доступу, пошукові запити , відомості про розташування та переміщення пристрою Користувача.

2.1.3. Дані, що додатково надаються Користувачами на запит Адміністрації з метою виконання зобов'язань Адміністрації перед Користувачами щодо використання Сервісів GPSONLINE.

2.1.5. Інша інформація про Користувачів, збирання та/або обробка якої встановлені угодами про використання окремих Сервісів GPSONLINE та/або правилами надання послуг з використанням окремих Сервісів GPSONLINE.

3. Цілі збору та обробки даних Користувачів

3.1. Адміністрація здійснює збір та обробку лише тих даних Користувачів, у т.ч. їх персональних даних, необхідні для виконання зобов'язань Адміністрації щодо надання Сервісів GPSONLINE.

3.2. Адміністрація може використовувати персональні дані Користувачів для цілей:

3.2.1. ідентифікації сторони у рамках договорів між Користувачем та Адміністрацією;

3.2.2. надання Користувачам послуг з використанням Сервісів GPSONLINE та подальшого вдосконалення Сервісів GPSONLINE, розробки нових сервісів та послуг;

3.2.3. реагування на запити Користувачів до служби підтримки, інформування Користувачів про можливості Сервісів GPSONLINE, направлення запитів щодо використання Сервісів GPSONLINE;

3.2.4. виконання маркетингових завдань, проведення статистичних та інших досліджень з урахуванням знеособлених даних.

3.3. Користувач висловлює свою згоду на передачу персональних даних про нього афілійованим особам, партнерам Адміністрації, Foursquare Labs, Inc. з метою, передбаченою п. 3.2 цієї Політики конфіденційності.

3.4. При необхідності використовувати персональні дані про Користувача з метою, не передбаченою цією Політикою, Адміністрація запитує згоду Користувача на такі дії.

4. Обробка даних Користувачів

4.1. Персональні дані Користувачів зберігаються відповідно до чинного законодавства.

4.2. Персональні дані Користувачів не передаються третім особам, за винятком таких випадків:

4.2.1. Користувач прямо висловив свою згоду на такі дії.

4.2.2. Передача необхідна для забезпечення функціонування Сервісів GPSONLINE та/або окремих функціональних можливостей Сервісів GPSONLINE, реалізації партнерських та інших програм Сервісів GPSONLINE.

4.2.3. Передача передбачена застосовним правом.

4.2.4. З метою забезпечення можливості захисту прав та законних інтересів Адміністрації та/або третіх осіб у випадках, коли Користувач порушує умови угод про використання окремих Сервісів GPSONLINE або обробка, необхідна для захисту життєво важливих інтересів Користувача.

4.2.5. Якщо Адміністрація візьме участь у злитті, придбанні чи будь-якій іншій формі продажу частини чи всіх своїх активів. При цьому до набувача активів Адміністрації переходять усі зобов'язання щодо дотримання умов цієї Політики.

4.3. При використанні Сервісу Flamp Користувач погоджується з тим, що певна розміщена ним за допомогою Сервісу Flamp інформація може бути доступна для інших Користувачів, як безпосередньо на інтернет-сайтах, розміщених у домені, на якому розміщено Сервіс Flamp, та його піддоменах, так і шляхом трансляції різними технічними засобами з посиланням на початкове джерело (за допомогою поштової розсилки, RSS-трансляції тощо), зокрема, інформація про ім'я, прізвище Користувача, вказані ним у Особистому кабінеті, фотографії, додані Користувачем у Особистому кабінеті, а також надане Користувачем посилання на його персональні сторінки в соціальних мережах є доступним для всіх інших Користувачів Сервісу Flamp.

4.4. Збір та обробка конфіденційних особистих даних заборонена крім випадків, коли це прямо передбачено чинним законодавством.

5. Права Користувачів

5.1. Користувачі мають право:

5.1.1. самостійно вносити зміни, доповнення до своїх даних у Особовому кабінеті на Сайті Адміністрації або просити Адміністрацію внести уточнення до таких даних.

5.1.2. блокувати свої дані, надані в рамках Особистого кабінету на Сайті Адміністрації або просити Адміністрацію блокувати дані. При цьому видалення профілю може спричинити неможливість використання деяких Сервісів GPSONLINE.

5.1.3. видаляти або просити Адміністрацію видалити персональні дані Користувача, якщо вони є неповними або невідповідними з урахуванням мети обробки даних, або якщо запис, розкриття або зберігання таких даних заборонено, або якщо вони зберігаються довше за потрібний термін.

5.1.4. на запит отримувати від Адміністрації інформацію, що стосується обробки їх персональних даних, у будь-який час відмовитися, за наявності законних підстав, від обробки даних, відношення що стосуються Користувача, щодо конкретної ситуації.

6. Заходи захисту даних Користувачів

6.1. Адміністрація вживає всіх необхідних і достатніх організаційних та технічних заходів для захисту персональних даних Користувачів від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, зміни, блокування та розповсюдження персональних даних, а також від інших неправомірних дій щодо них. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних та заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування та заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованому доступу до систем, в яких зберігається персональні дані.

6.2. Під час обробки персональних даних Користувачів Адміністрація керується Законом.

7. Заключні положення

7.1. Ця Політика, відносини між Користувачем та Адміністрацією, що виникають у зв'язку із застосуванням цієї Політики, а також питання, не врегульовані цією Політикою, регулюються Законом та чинним законодавством Республіки Кіпр.

7.2. Користувачі мають право надсилати Адміністрації запити, пропозиції або питання, що стосуються цієї Політики, до служби підтримки користувачів GPSONLINE або за адресою:manager@gpsonline.com.ua

7.3. Чинна редакція цієї Політики розміщена на сайті Адміністрації та доступна в мережі Інтернет за адресою: https://gpsonline.com.ua/?loc=materials&id=99.